Hartschicht

De speciale harde coating van een bril, beschermt het gevoelige plastic glas tegen krassen en andere mechanische invloeden.

Superontspiegeling

Anti-spiegelingslenzen verminderen reflecties op het glazen oppervlak en bevorderen zo een vlekkeloos zicht. Tegelijkertijd zorgen deze lenzen voor een natuurlijke, visuele indruk in ware kleuren en verhogen het esthetische effect van de bril.

UV-bescherming

Alle Ip lens plastic glazen zijn voorzien van UV-bescherming. Zowel in kleurloze, evenals in getinte versies. Dit is vooral belangrijk om het delicate oog te beschermen en blijvende weefselbeschadiging bij het bindvlies en het hoornvlies te voorkomen.

Clean Coat

Als beschermhuls voorkomt Clean Coat een overmatige vervuiling van de lenzen. In een specifieke productiestap wordt het glasoppervlak gladgemaakt en aangepast om vuilwerend te worden.

Anti-statisch

De anti-statische coating van onze kunststof lenzen vermijdt dat stof op het oppervlak van het glas gehecht blijft. Dit vermindert de noodzaak voor reiniging van de lenzen.

Lotuseffect


Het lotuseffect is een waterafstotende glasafwerking, wat vervelende water vlekken voorkomt op de lens. Waterdruppels rollen zonder residu achter te laten van het oppervlak.

Basic Supra Pural
Harde coating
Superontspiegeling
UV-bescherming
Clean Coat
Anti-statisch
Lotuseffect